Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak I Kiedy Grac Na Easymetin2 Żeby Nie Dostac Bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy gram w metka dopiero tydzień, niedawno scjągnołem i zainstalowałem sobie easymetin2 (Multihack, Expbot, itp).Znacznie to ułatwia grę od kolegi dostalem dość cenne itemki i nie chciał bym dostac bana za boty i hacki, postaci tez nie chcial bym stracic mugł by ktoś napisac kiedy i jak grac na tym zeby ograniczyc szanse na dostania bana do minimum a w miare szybko expic?Chodzi mi o to w jakich godzinach załanczac bota i jak go ustawic czy np na nocce moge sobie pozwolic na bieganie x4 i atak x4?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Expij na bocie tam gdzie nie ma duzo ludzi , czas jest obojenty,. Ale najwazniejsze nie na mh , bo jak ktos zobaczy ze expisz to pojdzie dalej a jak zobaczy ze masz mh to juz lipa

Opublikowano

Bardzo dziękuje za podpowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanie w em2 jest opcja automatycznego logowania domyslam sie ze to działa tylko w tedy kiedy na em2 wpisze takie same pasy jak mam na metinie?Ja jakos nie ufam do tego stopnia tej aplikacji a wy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo dziękuje za podpowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanie w em2 jest opcja automatycznego logowania domyslam sie ze to działa tylko w tedy kiedy na em2 wpisze takie same pasy jak mam na metinie?Ja jakos nie ufam do tego stopnia tej aplikacji a wy?

mozesz zaufowac wszyst5kim program ktore andrzejt tu daje przynajmniej wedlug mnie na expbocie wbilem 52lvl i nic nie ukradziono mi z konta.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...